IMAGO-ADVIES

Ja, ook jij hebt een imago

Echt iedereen heeft een imago. Je bent je er meestal niet van bewust en dat is maar goed ook. Toch is het wel slim om er af en toe bewust bij stil te staan. Want weet jij eigenlijk wel hoe anderen jou zien en wat je uitstraalt?

Je kunt niet niet communiceren

Je communiceert altijd -maar meestal onbewust- met je uiterlijk. Je omgeving vangt deze signalen op en bepaalt jouw imago. Of je dat nu leuk vindt of niet. Dat beeld van jou ontstaat direct bij de eerste indruk. De ander heeft een aantal indrukken van jou en deze worden -meestal ook onbewust-  geregistreerd. Dat kan in je voordeel zijn maar kan zich ook tegen je keren.

Bewustwording van je imago

In een imago-advies ontdek je hoe je overkomt op anderen. Stemt je zelfbeeld overeen met hoe anderen jou ervaren? Als dat zo is, dan is dat natuurlijk fantastisch. Vaak is er een verschil tussen hoe mensen overkomen en hoe ze graag gezien worden.

Belang van een passend imago

Je imago is een onlosmakelijk onderdeel van je totale communicatie. Als je uiterlijk je doel en boodschap ondersteunt dan kom je geloofwaardig over. Daarmee vergroot je je doeltreffendheid als zelfstandig ondernemer of medewerker van een organisatie.

Imago-advies

In een imago-advies werken we aan je verpakking vanuit de binnenkant. Een verkleedpartij houdt geen stand, je uiterlijk hoort een vertaling zijn van je binnenkant. Op die manier ontstaat een ijzersterk authentiek beeld dat anderen duidelijk geeft over wie jij bent. Hierdoor trek je de mensen aan die bij je passen.

Praktische zaken

Imago-advies voor vrouwen en mannen
‚ā¨ 259,00, inclusief intake, huiswerkopdrachten, twee consulten, totaal 3 uur