Stijlvolle combinaties met drie kleuren schoenen

Drie kleuren schoenen die elke vrouw in haar kast mag hebben! drie kleuren schoenen in je kast

Ziet jouw schoenencollectie er ook zo uit? Heb jij schoenen in allerlei kleuren en vormen in je kast? En heb je dan nog steeds outfits waarbij je geen geschikte schoenen kunt combineren?

In het voorjaar krijg je zin in de lente- en zomermode. Dus denk je na wat je wilt dragen de komende maanden: rokjes, topjes, jurkjes en luchtige broeken. Daar horen ook schoenen bij. Voordat je geld uit gaat geven aan nieuwe schoenen die onvoldoende combinaties opleveren, lees je beter eerst dit blog. Je hebt namelijk echt geen kast vol schoenen nodig. Als je het slim bekijkt dan heb je aan enkele paren schoenen genoeg. Maar welke schoenen heb jij nodig om fantastische combinaties te maken? Maak stijlvolle combinaties met drie kleuren schoenen!

De eerste optie: schoenen bij je huidskleur

Schoenen in je huidskleur

Het eerste paar wat echt niet mag ontbreken in je kast is een paar schoenen in je huidskleur. In het Engels heet dat ‘nude’. Het lijkt of je voeten bloot zijn, en je hebt geen storende onderbreking van je schoenen tegenover je huid. Dus je schoenen en je benen vormen één geheel. Hierdoor verlengen schoenen in je huidskleur je benen. Je benen lijken daardoor ook slanker (vrouwen met té dunne benen nemen beter een wat afwijkende kleur van de huid of een lager model met een enkelbandje). Een paar schoenen in je huidskleur kan altijd in het voorjaar en de zomer, je draagt je huidskleur toch ook altijd?

Welke huidskleur heb jij?

Let bij een schoen in de huidskleur op de tint van je huid. Klanten die een persoonlijk kleurpalet hebben gebruiken heel handig hun huidverwante kleurkaartje om de kleur van de ‘nude’ schoenen uit te kiezen.

Zo kies je de nude kleur van je schoenen uit

Huidversterkende & -verwante kleur

Wanneer je nog geen persoonlijk palet hebt, dan kan je een palet laten maken. Maak dan een afspraak. Je kunt ook diverse schoenen aanpassen om te zien welke kleur het dichtst bij je huid komt.

Schoenen in je huidskleur nude

De tweede optie: een paar schoenen in de kleur van je kleding


Schoenen in de kleur van je kleding

Een paar schoenen in een kleur die in je kleding voorkomt is altijd prima. Neem je kleding mee naar de winkel of trek de kleding aan waar je een paar schoenen bij nodig hebt. Wanneer je de kleur van je schoenen op je kleding afstemt heb je een mooie en harmonieuze combinatie.

Geef niet te veel geld uit aan schoenen die bij de kleur van je kleding passen. Let er wel op dat ze lekker zitten maar ze hoeven geen vermogen te kosten. Deze schoenen passen wellicht maar bij enkele kledingstukken in je garderobe en zal je niet heel intensief dragen.

De derde optie: een paar schoenen in de kleur van je haar

Een paar schoenen in de haarkleur is altijd mooi. Dit geeft een prachtig harmonieus totaalplaatje. Het herhalen van kleuren die je van nature hebt meegekregen is altijd prima. En zeker de haarkleur herhalen we in schoenen.

Op de bovenstaande plaatjes zie je alle drie de opties. Een paar schoenen in de kleur van de kleding, de kleur van je huid en in de kleur van je haar. Bij grijs haar neem je zilvergrijze schoenen. Bij bruin haar kies je voor bruine schoenen.

Hieronder zie je nog twee voorbeelden bij blond haar en bij rood haar.

 

Klanten die in het bezit zijn van een persoonlijke kleurenwaaier zullen de haarverwante kleur gebruiken om een paar schoenen te vinden dat perfect bij hun haarkleur past. Je herkent je haarverwante kleur aan het stickertje op de achterkant van het juiste kaartje.

Schoenen in je haarkleur

Tot slot

Je hebt nu drie opties gezien om stijlvolle combinaties te maken met drie kleuren schoenen.

Heb jij al schoenen in je haarkleur en je huidskleur? Schoenen in deze kleuren is een goede investering, koop daarvan de beste kwaliteit die je je kunt veroorloven. Deze schoenen zal je heel vaak dragen, let daarom ook op draagcomfort, dat is erg belangrijk! En om deze schoenen makkelijk uit te kiezen gebruik je je persoonlijke kleurenwaaier. Heb je nog geen kleurenwaaier, laat deze dan voor je samenstellen, dit biedt nog veel meer voordelen.

handtekening-liefs-marijke-rood

P.S.
Like ons op Facebook!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE TIPS EN AANBIEDINGEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *