Een goede kapper is goud waard

Herken jij het volgende?

 

 

 • Je legt de kapper uit wat je wilt, maar het resultaat lijkt niet op wat je bedoelde?
 • Jouw haar is te kort geknipt of nét niet de juiste kleur
 • Je hebt een echt kappershoofd als je de kapsalon verlaat
 • Als je thuis je haar gewassen hebt krijg je het niet meer in model
 • Lange wachttijden, terwijl je toch écht om 11 uur die afspraak had…
 • Drie verschillende medewerkers nemen het van elkaar over
 • Het is druk in de kapsalon en je hebt het idee dat je kapsel niet de aandacht krijgt die het verdient
 • De kapster gaat tussendoor whats appen, afrekenen met andere klanten, een collega helpen… en als ze terugkomt weet ze niet meer precies waar ze gebleven is met knippen?

 

kapper

Is jouw kapper ook afgeleid tijdens het knippen?

 

Een slecht kapsel stoort je elke dag

 

Haarpunt Steenbergen

Je voelt je lekker als je haar goed zit!

 

Bovenstaand zijn mijn ervaringen maar veel klanten die ik spreek herkennen zich hierin. Een goed geknipt kapsel kan je zoveel plezier geven. Maar aan een slecht geknipt kapsel blijf je je storen, elke keer dat je je spiegelbeeld ziet. Een goede kapper biedt je niet alleen een aangenaam bezoek aan de kapsalon. Ook elke ochtend dat je thuis je haar in model brengt levert het je weer plezier op. Je krijgt complimentjes over je kapsel en je voelt je lekker als je weet dat je haar goed zit.

Gevonden: de ideale kapsalon!

Jarenlang was ik op zoek naar de ideale kapper: een kapper die goed luistert wat je wensen zijn en met zorg en aandacht je haar knipt.

Door de kleur-, stijl- en imagoadviezen die ik geef heb ik de afgelopen jaren duizenden mensen ontmoet. In al die jaren had ik af en toe een klant waarbij het me opviel hoe mooi haar haar geknipt was. Omdat ik het altijd fijn vind om klanten naar een geweldige kapper door te verwijzen vroeg ik dan waar ze haar haar had laten doen.

En heel vaak hoorde ik dan: bij Thom van Haarpunt Steenbergen. Regelmatig verwees ik een klant door naar deze kapsalon op basis van de positieve resultaten die ik bij anderen gezien had. Maar zelf bleef ik tobben met mijn haar… Tot op een gegeven moment ook bij mij het kwartje viel: ik ga een afspraak maken bij Thom van Haarpunt Steenbergen.

Kapsalon Haarpunt Steenbergen

Kapsalon Haarpunt Steenbergen

 

Prettige sfeer

De eerste keer bij Haarpunt Steenbergen viel me meteen de prettige sfeer op in de kapsalon. Er is géén stagiaire die je haar wast. Bij Haarpunt heb je één kapper voor de complete behandeling. Het is rustig, er staat een gezellig muziekje aan en je wordt vriendelijk en persoonlijk ontvangen door Thom.

Bij Haarpunt neemt Thom alle tijd om te luisteren naar je kapsel-wensen. Je wordt deskundig en met zorg en aandacht geknipt. Door regelmatige bijscholingen in binnen- en buitenland blijft de kennis van het vak up-to-date. Bij Haarpunt heb je geen wachttijden, je bent altijd op de afgesproken tijd aan de beurt.

Thom in actie!

 

Meer tijd en aandacht voor elke klant

Doordat Thom méér tijd reserveert voor elke klant, heeft hij volop aandacht voor de keuze van je kapsel, de kleur en de verzorging van je haar. Juist de ‘kwali-tijd’ maakt deze kapsalon heel speciaal. De zorg en aandacht die aan de klanten wordt besteed, zorgt voor het optimale resultaat. Nooit eerder is mijn haar zo zorgvuldig geknipt. Ook na het wassen thuis valt het haar met gemak prima in model.

 

Wil jij ook het volgende:

 • Een kapper die goed luistert naar je wensen?
 • Je kapsel wordt zoals je bedoeld had
 • Jouw haar valt zonder veel moeite in model
 • Jij wordt op tijd geholpen
 • Één kapper voor je complete behandeling
 • Persoonlijke aandacht en ontvangst in een sfeervolle omgeving
 • Deskundig advies en stylingtips

Maak dan een afspraak bij Haarpunt Steenbergen.

Haarpunt Steenbergen Thom van Dorst

Het resultaat en een blije klant 🙂

 

Haarpunt Steenbergen of Haarpunt Delft?

Woon je dichter bij Delft? De partner van kapper Thom van Haarpunt Steenbergen heeft een kapsalon in Delft. Beide kapsalons knippen zowel dames als heren.